Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας φέτος να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αγωνιστικών τμημάτων της ΑΓΕΖ (U13, U14, Παιδικό Β’, Παιδικό Α΄, Κορασίδων, Νεανίδων και Αντρικό).
Το κλειστό μας “φόρεσε” τα καλά του !
- Καθαρίστηκε από άκρη σε άκρη και σε όλο του το ύψος με πρωτοβουλία της ΑΓΕΖ και οικονομική συμβολή όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται εντός του. Καθοριστικός ο ρόλος του διευθυντή του σχολείου κου Μουζάκη Παναγιώτη στην όλη προσπάθεια.
- Διευθετήθηκε το αθλητικό υλικό και αποθηκεύτηκε σε αποθήκες οτιδήποτε ήταν χρήσιμο αλλά όχι άμεσα χρησιμοποιήσιμο.
- Κατασκευάστηκε από το μέλος του ΔΣ της ΑΓΕΖ κο Μουζάκη Διονύση ηλεκτρονική διάταξη για την επόμενη κατοχή (βελάκια) και τα ομαδικά φάουλ των αντιπάλων ομάδων.
- Πάλι από τον κο Μουζάκη μετακινήθηκαν τα ρολόγια των 24 δευτερολέπτων στη σωστή τους θέση πάνω από τις μπασκέτες.
- Καθαρίστηκαν τα ταμπλώ των μπασκετών.
- Αποψιλώθηκαν οι μη χρησιμοποιούμενοι και κατεστραμμένοι παλιοί ηλεκτρονικοί πίνακες.
- Λύθηκε και απομακρύνθηκε η παλιά άχρηστη σκαλωσιά (όπου τη θέση της πήρε η νέα αλουμινένια με πιστοποιητικά ασφαλείας).
- Και φυσικά τοποθετήθηκαν νέα φώτα LED, που μείωσαν την κατανάλωση κατά 70% σε σχέση με τα προηγούμενα και πέτυχαν ομοιόμορφο καλαίσθητο φωτισμό. Τα φώτα ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας επαγγελματικού φωτισμού Signify και η τοποθέτηση έγινε από εργολαβία συντήρησης που εκτελεί ο Δήμος Ζακύνθου σε όλα τα σχολικά κτίρια.
Όλες οι παραπάνω δράσεις έγιναν με πρωτοβουλία των ανθρώπων της ΑΓΕΖ και την ενεργό συμπαράσταση του διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος.