Πρόσφατα Άρθρα

Ο πρωταθλητής ακοντισμού Julian Weber στο νησί

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου επισκέφτηκε το Δημοτικό στάδιο ο Γερμανός πρωταθλητής  Ευρώπης του ακοντισμού Julian Weber. Ήταν χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης U20, Πρωταθλητής Ευρώπης στους άνδρες το 2022 στο Μόναχο, 4ος Ολυμπιονίκης το 2021 στο Τόκιο, 4ος Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2022 και 4ος Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2023. Ο Πρωταθλητής βρίσκεται στο νησί μας για διακοπές αφού τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον τελικό του Diamond League.
Έδειξε στους αθλητές του συλλόγου τα μυστικά του ακοντισμού, έκανε προπόνηση μαζί τους, συναγωνίστηκε και μοιράστηκε μαζί τους μοναδικές στιγμές που ο στίβος προσφέρει!
Τα παιδιά διαπίστωσαν πόσο ευγενικός, απλός και προσιτός ήταν παρ’ όλο που ανήκει στην elit του Παγκόσμιου αθλητισμού.
Μας εκμυστηρεύτηκε ότι στόχος του είναι το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι το καλοκαίρι και εμείς του υποσχεθήκαμε πως θα του στείλουμε όλοι μαζί τη θετική μας ενέργεια και δύναμη ώστε να το καταφέρει!!!!
Θετικότατη εντύπωση του έκανε το ταρτάν (γι’ αυτό και πρέπει να το προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού) και γενικότερα ο χώρος του γηπέδου. Για να καταφέρουμε όμως να προσελκύσουμε τέτοιους αθλητές για προετοιμασία πρέπει να αποκατασταθεί η κερκίδα και να λειτουργήσει επιτέλους η αίθουσα κάτω από αυτή.

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί