Πρόσφατα Άρθρα

Στην Ζάκυνθο ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Στη Ζάκυνθο παραβρέθηκε χθες 10/10/2023 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και με σημαντικότατες διακρίσεις στην Εθνική Ομάδα Πόλο κος Γιώργος Μαυρωτάς. Η παρουσία του και μόνο ως αθλητή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας και για τον κόσμο του αθλητισμού, πόσο μάλλον αφού κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Ο κος Γενικός ήταν προσκεκλημένος σε σεμινάριο προπονητικής, που διοργάνωσε η Δόξα Πηγαδακίων Α.Ο. – και εδώ πρέπει να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον σύλλογο αυτόν που ξεχωρίζει στο νησί μας και τον κο Ανδρέα Γκούσκο – στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Atlantica Eleon Grand Resort στο Τραγάκι. Από την άφιξή του και μέχρι την έναρξη του σεμιναρίου ο Γενικός Γραμματέας ξεναγήθηκε σε μερικές από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και είδε με τα μάτια του διάφορα προβλήματα στις αθλητικές υποδομές, όπως πχ το πρόβλημα με την κερκίδα στο Εθνικό στάδιο όπου κάτω από αυτήν στεγάζεται – εξοπλισμένη με πόρους της ΑΓΕΖ – η αίθουσα ενδυνάμωσης και έχει σταματήσει να λειτουργεί από το 2018, ζήτημα σοβαρότατο που έχει αναδείξει πολλές φορές ο σύλλογός μας.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με διάλεξη του Κακαλέτρη Νικολάου, τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ Καλαμάτα, ενώ στη συνέχεια ο κ. Μαυρωτάς παρέθεσε διάλεξη σχετικά με την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων. Για να κάνει αυτή τη διάλεξη ο κος Γενικός σημαίνει πως το πρόβλημα της χειραγώγησης των αγώνων είναι πολύ σημαντικό σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς βλάπτει τον πυρήνα του πνεύματος του αθλητισμού, όπου πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος μέσω του “ευ αγωνίζεσθε”.

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εύστοχες ερωτήσεις ή τοποθετήσεις από τους παράγοντες των αθλητικών σωματείων. Η ΑΓΕΖ εκπροσωπήθηκε επάξια από το γραμματέα της κο Θεοδωρίτση Γιώργο, που αφενός έκανε εύστοχες τοποθετήσεις, αφετέρου κατέθεσε προτάσεις παραδίδοντας υπόμνημα στο κο Γενικό για τις αθλητικές υποδομές του νησιού, που αφορούν Στίβο και Μπάσκετ – τις ίδιες προτάσεις που έχουν ήδη παραδοθεί και επεξηγηθεί σε όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών των Δημοτικών Εκλογών.

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί